Over Stadouders

Wij richten op de essentiële vraagstukken in het onderwijs. Laten we een gemeenschap bouwen die voor zichzelf en anderen kan zorgen. We willen het onderwijs en het leren van onze kinderen nog beter maken door ouders samen met scholen en leraren en andere burgers, ondernemers en overheden slimmer te laten samenwerken. Maar dan anders: met de ouder als initiatiefnemer. Een open onderwijs - gewoon doen. Weg met het hokjesdenken!

Heeft u interesse?

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u aanwezig kunt zijn bij één van onderstaande kickoff bijeenkomsten:

Neem dan a.u.b. contact op met:

Jacques.Giesbertz@stadouders.nl 

Wie doet mee? 

Parkstad / Heerlen 

_DSC6222_edited.jpg

Oprichter van Stadouders

Jacques Giesbertz

Jacques is ondernemer. Hij doet met name maatschappelijk projecten. Nieuwe combinaties realiseren van expertise/ netwerken is zijn passie  Zonder actieve inbreng van de ouders is de kans op daadwerkelijke innovaties gering. 

joyce.jpg

Ouder

Joyce Glezer

Joyce is moeder van een dochter op het Sint-Janscollege. Joyce is een bevlogen onderneemster, initiatiefneemster van Joy2Work. Ze heeft een ruime ervaring als reïntegratiecoach, jobcoach en trainer. Ze heeft pedagogiek gestudeerd en ze heeft tweedegraads lesbevoegdheid. Haar motto is aandacht voor de medemens. Haar brede ervaring met het begeleiden van jongeren in hun ontwikkeling en naar goede werkomgevingen is voor Stadouders goud waard. 

_MG_8789.jpg

Management Informatie

Marcela Miglova

Marcela is expert als het gaat management informatie. Zij helpt de school van haar zoon elke week als voorleesmoeder en ook als ondersteuner van de bibliotheek. 

Lex.jpg

Ouder

Lex Jongen

Het is vader van een zoon op het … school in Kerkrade. Lex is ondernemer. Hij een ruime ervaring in de vastgoed en sinds enkele jaren directeur van een onderneming duurzame, technische oplossingen. Met zijn brede werkervaring kan hij kinderen en jongeren kennis laten maken met de wereld van de toekomst.. 

Den Haag

32Esther01DIXLdpi_copyright_400x400.jpg

Advisering / Organisatie

Esther Langen

Fondsenwerver, coach en trainer. Ze is onder andere oprichter van de coöperatie EVA.

 

 

 

_DSC6222_edited.jpg

Oprichter Stadouders

Jacques Giesbertz

Jacques is ondernemer. Hij doet met name maatschappelijk projecten. Nieuwe combinaties realiseren van expertise/ netwerken is zijn passie  Zonder actieve inbreng van de ouders is de kans op daadwerkelijke innovaties gering. 

DSC_2564 bijgesneden.jpg

Advisering

Jos van der Wielen

Jos is ondernemer en afgestudeerd als arbeids- en organisatie psycholoog. Jos heeft veel ervaring met het ontwerpen en invoeren van nieuwe werkvormen en agile werkconcepten. Zijn activiteiten omvatten toegepast onderzoek, advisering, training en opleiding.

Fatima%20Akchar%20Owner%20%26%20Founder%

Ouders als experts

Fatima Akchar

Ik geloof dat ouders een cruciale rol hebben in onze samenleving en op de toekomst van onze kinderen. Zij zijn experts op hun eigen kinderen en weten het best waar zij behoefte aan hebben. Ouders hebben het recht om mee te praten, mee te beslissen en te adviseren over hetgeen wat hun kinderen aangaat. Aangezien er nog geen orgaan voor en van ouders was in Den Haag werd het tijd dat deze er wel kwam.  

Ik breng mijn ervaringen als moeder en mijn kennis als sociaal pedagogische hulpverlener dan ook graag in.  

Foto%20Han%2004ebda8_edited.jpg

Groepsprocessen & Onderhandelen

Han Westerhof

.....

Martin.jpg

ICT. Communicatie en bestuurlijke ervaring

Martin Pronk

Martin heeft een dochter en een zoon, die inmiddels al wat ouder zijn. Twintigers. Hij heeft acht jaar lang in het bestuur gezeten van de school van zijn kinderen. Hij is ondernemer met een sociaal hart en brede ervaring in overheidsprojecten. Speciale interesse in SDG’s en ontwikkelingen in de samenleving.

Karim%20foto%200_edited.jpg

Karim Idrissi

Jurist en theater

Karim is vader, jurist en ondernemer. Hij speelt regelmatig als acteur in producties in het Zeeheldentheater. Hij heeft een ruime ervaring met juridische advisering in (maatschappelijke) projecten. 

foto Coen voor de site.jpeg

Coen Pegels

ICT, techniek, trends & fietstochten

Coen is gepassioneerd technicus. Hij werkt bij KPN. Veranderingen kunnen hem niet snel genoeg gaan. Met twee dochters en twee zonen heeft hij heel wat ervaring opgedaan in het onderwijs.

Dejan Vekic 0.jpg

Dejan Vekic

Fotograaf, vormgever en websites 

Dejan is ouder van drie kinderen. Hij is opgegroeid in Bosnie. Hij is ondernemer/ professioneel fotograaf. 

Raymond image2.jpeg

Raymond Versteegh

Inspirator, gespreksbegeleider, coach

Ray is een inspirator en pelgrim; ouder, en partner; luisteraar en fluisteraar. Fuseert de rollen van sportleraar, business developer en sociaal ondernemer. Wordt blij van natuurwandelingen, balsporten en kinderen. Is ook facilitator en coach bij het InspiratiehuisVoorDwarsdenkers.nl. Onder andere van Inspiratiekringen voor Scholieren en Ouderen = speelse kringgesprekken + creatieve werkvormen.

Foto%20Jefrrey%20Jouvenar%200_edited.jpg

Jeffrey Jouvenaar

Sociale Platformen en de Stad

Sociaal ondernemer en community builder

Ambassadeurs

Iske_edited.jpg

Paul Iske

Professor Open Innovation and Business Venturing

School of Business and Economics

Maastricht University

“Heel mooi. Stadouders is een goed voorbeeld van Combinatorische Innovatie: disciplines verbinden om samen iets moois te maken.”

wolters.jpg

Patrick Wolters

Docent

...

harry.png

Harry Starren

Voormalig Dean van de Nederlandse school, voormalig directeur van de Baak

“Het is een eer en een genoegen om bij Stadsouders betrokken te zijn.”

kommers.jpg

Piet Kommers

Professor UNESCO Learning Technologies

Stadouders is een welkom platform om het partnerschap van ouders en docenten verder te coachen. Het gaat niet alleen om medezeggenschap; het gaat om het gemeenschappelijk belang om leerlingen gelukkig en succesvol te laten zijn. Dat begint met wederzijds begrip, kunde en takt. 

STADOUDERS

Zeestraat 100

2518 AD  Den Haag

info@stadouders.nl

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2019 - 2021 by Stadouders